Sakselift

Alle sakseliftene som Høyde Teknikk har til utleie er enkle å håndtere og har stor løftekapasitet.

Sakselift utleie – se vårt store utvalg!

Alle sakseliftene som Høyde Teknikk har til utleie er enkle å håndtere og har stor løftekapasitet. En av de største fordelene med sakselifter er at de er veldig stabile personløftere. Med stor arbeidsplattform på opptil 5 meter kan du flytte deg etter behov mens du arbeider. På de fleste modellene har arbeidsplattformen også utskyt på en eller begge sider slik at du kan komme deg over hindringer på ca. en meter.

Sakselift til inne- og utebruk
Den rette varianten av sakselift egner seg utmerket til alt arbeid som skal utføres i høyden både innendørs og ute i det fri. Vi hos Høyde Teknikk tilbyr utleie av et stort utvalg varianter og hjelper deg gjerne med å finne frem til den rette for ditt behov.

Stort utvalg

Vi har både batteri-, bensin- og dieseldrevne varianter. De fleste kan kjøres fra arbeidsplattformen i full høyde. De batteridrevne variantene skal normalt holde til en full arbeidsdag før de trenger å lades. Andre varianter har både dieselmotor og 4-hjulstrekk slik at de kommer seg frem i litt mer robust terreng.

En batteridreven sakselift har en maksimal arbeidshøyde på 14 meter over bakken. Trenger du å komme deg enda høyere opp anbefaler vi en dieseldrevet variant som kan løfte deg hele 20 meter opp samtidig som du får en stor arbeidsplattform med en meters utskyt.

Ta en titt på våre sakselifter her på siden og kontakt oss for et godt tilbud på leie. Vi tilbyr også kurs som kvalifiserer personale til å håndtere personløfteutstyr i henhold til Arbeidsmiljøloven § 7, 3c og § 14H.

Velkommen til Høyde Teknikk når du trenger å leie en sakselift enten som privat- eller bedriftskunde!

Komplett oversikt av alle våre lifter finner du her!

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem finner du her.