Kontakt oss

908 79 000
Skibåsen 24 B,
4636 Kristiansand

Ansatte Sørlandet

Administrasjon

Espen Bardoff
Espen Bardoff Daglig leder tlf. 450 07 786 espen@hoydeteknikk.no

Espen har vært daglig leder i Høyde Teknikk siden år 2000. Høyt og lavt, tidlig og sent– Espen er alltid i farta. Alltid i godt humør og med et glimt i øyet.

Linda Lindjord
Linda Lindjord Økonomi og Regnskap tlf. 997 23 717 regnskap@hoydeteknikk.no

Linda kom veldig plutselig, har jobbet sent og tidlig for å sette seg inn i våres system. Alltid blid og serviceinnstilt.

Rune Syvertsen
Rune Syvertsen Økonomi-/HR sjef tlf. 48298972 rune@hoydeteknikk.no

Endelig får vi på plass en økonomi sjef i Høyde Teknikk. Rune kommer fra leasing bransjen og har alle forutsetninger for å få kontroll på den stadig økende maskinparken. Enda en trivelig venndøl begynner hos oss 1 september 2022.

Salg / utleie

Henrik Sandvik
Henrik Sandvik Logistikk-/Utleie sjef Sørlandet tlf. 407 29 707 henrik@hoydeteknikk.no

Henrik ble ansatt i 2011 og begynner å bli en gammel ringrev i faget. Han hjelper våre kunder med å velge riktig utstyr og løsninger for de fleste jobber. Han er tilgjengelig døgnet rundt for våre kunder.

Kim Utsogn
Kim Utsogn Sjåfør / utleier tlf. 918 73 705 kim@hoydeteknikk.no

"Traktor Kim" ble ansatt hos oss desember 2012. En alltid smilende og serviceinnstilt person som vil yte alt for våres kunder.

Robert Haukaas
Robert Haukaas Kundekonsulent tlf. 954 28 771 robert@hoydeteknikk.no

En vaskekte venndøl som skal betjene våre fantastiske kunder døgnet rundt. Ung og “lovende” som skal sikre god kundepleie i årene som kommer! Ansatt 1 februar 2018.
Alltid villig til å gjøre "alt" for våre kunder.
Har du ønske eller spørsmål om kurs, så er Robert mannen du skal snakke med.

Teknisk

Ulrik Joreid
Ulrik Joreid Klargjører tlf. 481 29 007 ulrik@hoydeteknikk.no

Enda en venndøl i Høyde Teknikk. Stiller opp sent og tidlig og alltid smilende og påskrudd. Et fantastisk tilskudd for oss og kundene.

Erlend Giverhaug
Erlend Giverhaug Lærling tlf. 940 30 112 erlend@hoydeteknikk.no

Det er lys i tunnelen. Erlend skal sikre fungerende lifter for neste generasjon liftbrukere. Vi er heldige som har en kar som Erlend hos oss!

Kurth Larsen
Kurth Larsen Teknisk sjef tlf. 997 16 741 kurth@hoydeteknikk.no

Kurth kom til Høyde Teknikk i starten av 2011 og har 18 års erfaring som mekaniker. Kurth har ansvar for årskontroller og service. Da de fleste nordmenn er født med ski på beina er denne karen født med fastnøkkelen i hånda. Løser alle problemer som kommer hans vei!

Kjetil Lunde
Kjetil Lunde Mekaniker og Kontrollør tlf. 450 07 787 kjetil@hoydeteknikk.no

Kjetil har lang fartstid i Høyde Teknikk og har vært hos oss siden 1999. Kjetil har over 30 års erfaring som mekaniker og inngår i serviceteamet som alltid sørger for at våre maskiner er i topp stand. Alltid i godt humør og gjerne med et lite dikt på lur!

Stig Ingebretsen
Stig Ingebretsen Mekaniker og Kontrollør tlf. 954 95 405 stig@hoydeteknikk.no

Stig begynte hos oss 22/5-17 og har fått så gode anbefalinger fra de høyere herrer i Vennesla, at vi ikke hadde andre muligheter enn å ansette han.
En veldig hyggelig kar som vi tror våre kunder og Høyde Teknikk vil ha gleden av i mange år. Han skal jobbe som mekaniker og vil ha mye av tilsynet med det som skjer på vår avdeling på Hunsfos Næringspark.

Tomasz Wdowik
Tomasz Wdowik Mekaniker og Kontrollør tlf. 450 06 491 tomasz@hoydeteknikk.no

“Trailer Tomasz” ble ansatt 01 mars 2014. Han har nå fått så god kontroll på den stadig økende maskinparken at han kan reparere den også! En mer alt mulig mann skal du lete lenge etter! Jobber godt og er alltid smilende.

Ansatte Østlandet

Ingmar Hoel
Ingmar Hoel Prosjektkoordinator tlf. 90675544 ingmar@hoydeteknikk.no

Ingmar har lang fartstid innen kranbransjen. Han er en mann som kan faget og sikrer våre kunder riktig utstyr til alle slags jobber. Ingmar ble ansatt i september 2021 og er vårt nyeste tilskudd.

Jonny Oslund
Jonny Oslund Avdelingsleder tlf. 900 91 211 jonny@hoydeteknikk.no

Jonny Oslund er mannen du treffer på kontoret og alle andre plasser. Alltid tilgjengelig.
En mer jovial og pålitelig person skal du lete lenger etter, han gjør alt for at våre kunder skal være fornøyde.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem finner du her.