Liftutleie

Høyde Teknikk har drevet med liftutleie siden 1987 og har god erfaring og kompetanse, og mer enn 200 lifter og teleskoptrucker til utleie. Vi har avdeling i Kristiansand og på Ringerike.

Liftutleie til både privat- og bedriftsmarkedet

Høyde Teknikk har drevet med liftutleie siden 1987 og har god erfaring og kompetanse, og mer enn 200 lifter og teleskoptrucker til utleie. Vi har avdeling i Kristiansand og på Ringerike.
Fra tid til annen står de fleste av oss ovenfor vedlikeholds- eller arbeidsoppgaver som må utføres i høyden. En fasade skal vaskes. Et fjell må sikres. Et tre beskjæres eller huset males. Om du er privatperson eller bedrift så vil du innimellom stå ovenfor utfordringen med å komme deg høyt opp på en effektiv og sikker måte. Blant vårt brede utvalg av lifter og teleskoptrucker vil vi garantert finne en som passer til ditt behov for høyde og plassering.


Lifter og teleskoptrucker er svært fleksible, enkle å manøvrere og har høy sikkerhet for arbeidsutførelsen. Bruk av lift er i veldig mange tilfeller svært tidsbesparende og gir god tilgjengelighet til arbeidsområdet. Du har begge hendene frie til å utføre oppgaven og styrekonsollen er i personkurven slik at du kan justere plasseringen din i forhold til arbeidsområdet etter behov.
Høyde Teknikk tilbyr kursing av personell som skal betjene personløfteutstyr og disse blir kvalifisert iht. Arbeidsmiljøloven § 7, 3c og § 14H.

Annet utstyr som du kan få leie hos oss er:

Tilhenger, kompressorer, aggregater, vakuumløfter, vedkløyver, høytrykksvasker, asfaltsag, transportvogn og arbeidsbrakke. Med andre ord, et bredt utvalg av diverse utstyr.

Å leie en lift er en praktisk måte å få tilgang til et personløfteutstyr på. Du kontakter oss i forkant for et uforpliktende tilbud, og så avtaler vi tid og pris før du henter liften for bruk til den arbeidsoppgaven som du vanligvis ville slitt med å utføre ved bruk av annet utstyr.
Vi hos Høyde Teknikk er stolte tilbydere av liftutleie til både privat- og bedriftsmarkedet!

Komplett oversikt av alle våre lifter finner du her!

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem finner du her.