Lift

Mange oppgaver som må gjøres er oppe i høyden. Og da kreves det at den som skal utføre oppgaven kommer seg like høyt opp. Med rett lift for oppgaven vil du spare tid og krefter, og antakeligvis også oppleve at oppgaven er gøyere å utføre.

Med lift kommer man seg raskt opp i høyden og man kan flytte seg både vertikalt og horisontalt ved bruk av styrekonsollen som er i personkurven. I personkurven kan du bevege deg fritt og får begge hendene ledige. Du får god tilgang til området hvor du skal utføre arbeid og kan tilpasse plasseringen ved behov. Høyde Teknikk har over 200 lifter og teleskoptrucker av beste kvalitet for utleie, slik at ethvert behov i forhold til plasseringsområde og høydenivå kan imøtekommes.

Lift til bruk for oppgavene i høyden

Med tanke på fleksibilitet og tilpasningsevne vil vi derfor anbefale bruk av lift til de fleste oppgaver som skal utføres i høyden både for privat- og bedriftsmarkedet. Sikkerhet er et annet viktig moment når en skal utføre arbeid i høyden. Ved rett bruk er lift en av de sikreste måtene å utføre slikt arbeid på.

Høyde Teknikk er sertifisert til å utføre årskontroll av lifter og vi holder kurs hvor ansatte som håndterer personløftere blir kvalifisert i henhold til Arbeidsmiljøloven § 7, 3c og § 14H.

Så når huset skal males eller høye trær beskjæres er tiden inne for å finne en sikker, effektiv og artig måte å kommer seg opp i høyden på. Tiden er altså inne for å leie en lift hos oss! Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud.

Komplett oversikt av alle våre lifter finner du her!

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem finner du her.