Størst på Sørlandet på lift og utstyr toppbilde
– Vi skal ha det beste utvalget av lifter og være best på service, sier Espen Bardoff, daglig leder i Høyde Teknikk AS.

Størst på Sørlandet på lift og utstyr

Høyde Teknikk AS er for lengst blitt Sørlandets fremste spesialister på utleie av lifter og utstyr for jobbing i høyden.

Med en topp moderne maskinpark på nærmere 300 maskiner og annet utstyr, og et team på fire serviceteknikere, er Høyde Teknikk i stand til å yte rask og god service til entreprenører, byggefirmaer og privatmarkedet. Bedriften har nær 50 prosent av utleiemarkedet for lifter og løfteutstyr på Sørlandet og har ambisjoner om ytterligere vekst. Bedriften består i dag av 12 ansatte og omsetter for rundt 40 millioner kroner årlig.

– Det handler om å være best i klassen på det du driver med. Vi har spesialisert oss på utleie av lifter, teleskoptrucker og teknisk utstyr som våre kunder har behov for i korte eller lengre perioder. Vi skal levere akkurat det utstyret kunder trenger når de trenger det, sier Espen Bardoff, daglig leder i Høyde Teknikk.

Agder og Østlandet

Høyde Teknikk har hovedkontor i Sørlandsparken og betjener hele Sørlandet, fra Arendal i øst, Flekkefjord i vest og Hovden i nord. I tillegg har bedriften et servicekontor og en maskinpark på Østlandet som leverer utstyr og tjenester til bedrifter i Oslo og regionen rundt. Men i tillegg har Høyde Teknikk også leiemaskiner til Vestlandet, Midt- og Nord- Norge gjennom et nettverk av samarbeidspartnere.

Levert på byggeplass

Høyde Teknikk leverer maskiner og utstyr direkte til anleggsplassen, om ønskelig. Takket være en stor utstyrspark kan bedriften sørge for at den rette maskinen er på plass i løpet av noen timer eller en dag. Kunden skal være trygg på at utstyret fungerer som det skal. Dersom noe går galt, vil servicetekniker om nødvendig rykke ut og reparere utstyr på stedet.

Riktig utstyr til jobben

Arbeid i høyden kan være risikofylt. Riktig utstyr er avgjørende når krevende operasjoner skal utføres trygt og effektivt i krevende omgivelser. Høyde Teknikk har mer enn 40 forskjellige lifter og løfteutstyr med ulike funksjoner og anvendelsesområder. Maskinene koster alt fra 100 000 kroner til fem- seks millioner kroner. Høyde Teknikks eksperter gir veiledning om hvilke maskiner som er best egnet til ulike oppdrag og gode tips i forbindelse med gjennomføring.

Konkurransedyktige priser

Det har aldri vært rimeligere å leie proffmaskiner til arbeidsoppdrag i høyden. Høyde Teknikk tilbyr konkurransedyktige leiebetingelser og gode kunderabatter, alt avhengig av kundeforhold og leietid. Høyde Teknikk jobber iherdig med å holde prisene på et nivå som gjør det mer lønnsomt for deg å leie framfor å eie.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem finner du her.